Детски обувки на едро Стъпка по стъпка
weestep
0
Любими
Комплекти: 0
Обща: 0.00 €
Флаг

Изберете език

Детски обувки на едро
Детски обувки на едро

Стъпка по стъпка

Уеестеп има ли да придружава стъпките на милиони деца по целия свят, разработване на най-добрите обувки за всеки етап от развитието.

Стилът в детайли, висококачествените материали и постоянните технологични изследвания подчертават дизайна на Уестеп, което го прави безпогрешен от самото начало. Меки, леки и безопасни обувки, които предпазват, като прегръдка от мама, малките крака от първите им стъпки до бягане на открито. Ето защо Уеестеп се специализира в детските обувки, защото напълно разбира от какво се нуждае детето ви, разчитайки на дългогодишния си опит, за да му помогне в неговото необикновено приключение: растеж.

 

Кога да носите първия чифт обувки?

 

През първите 24 месеца детето ви се научава да стои изправено. Учейки се да пълзи, той търси нещо, за което да се държи, за да се опита да се изправи. Когато се чувства по-сигурен, той ще се опита да направи първите си стъпки, винаги се опитва да разбере нещо, което да го спаси. Много е важно да помогнете и подкрепите тези стъпки с правилните обувки. Тези ботуши трябва да бъдат изработени от леки, дишащи материали, мека и гъвкава подметка, широк чорап, който позволява на пръстите на краката да се движат свободно, и подсилен гръб, който помага на бебето да остане в правилната позиция, без да ограничава стъпалото. Готов е за старт!

 

Гъвкава подметка

Максимална гъвкавост на ходилото

Гъвкавостта на обувката се създава чрез калибрирани канали, гравирани напречно в подметката, за да я направят по-тънка, и от изключително меките материали, използвани за създаване на част от междинната подметка, разположена близо до точката на огъване

 

weestep

Подметка без приплъзване

weestep

 

Мека и лека горна част

Тегло на перата

Обувките са изработени от внимателно подбрани леки материали, предназначени да гарантират максимална свобода при игра и извършване на ежедневни дейности.

 

weestep

 

Ергономичен дял

Заоблен пръст и удобно прилягане

Щедрите форми са внимателно проектирани и калибрирани, за да оставят на крака стаята, от която се нуждае, за да се движи сигурно, без ограничения.

 

weestep

 

Лесно монтиране

Лесен за носене

Обувките са специално проектирани и проучени, за да се приспособят най-добре към формата на детското стъпало. Нещо повече, връзките и отворите са предназначени да създадат удобна обувка, която лесно се поставя и сваля.

 

weestep

 

Подметка с водоустойчива мембрана

 

weestep

 

Абсорбиращ шок, без хром, кожена стелка

При всички обувки кожените облицовки са "хромирани", което означава, че са дъбени без хром. Това гарантира, че средата вътре в обувката е още по-естествена и по-безопасна. 

 

weestep

 

Метални аксесоари, които не отделят никел

Без никел метални части

Катарами, втулки и всички метални части на обувките са напълно без никел. Краката на детето ви могат да се движат в пълна свобода, носейки безопасни обувки с нищо, което може да причини неприятна алергична реакция.

 

 weestep

 

Подвижна стелка

 

weestep

 

Защита на петата и пръстите

 

weestep

 

Подметка с дишаща мембрана

 

weestep

 

Нашите деца носят нашите обувки — това е най-добрата гаранция за качество

 

weestep