Детски обувки на едро Weestep, за нас, онлайн магазин
weestep
0
Любими
Комплекти: 0
Обща: 0.00 €
Флаг

Изберете език

Детски обувки на едро
Детски обувки на едро

За нас

Weestep е бранд модерни и висококачествени детски обувки, която успешно съчетава всичко необходимо на днешния купувач. Ние произвеждаме обувки за деца като за възрастни. Нашият слоган — Бъдете по-добри в обувки от Weestep! Weestep. Be bigger!

 

За нас фактът, че децата не носят обувки, толкова дълго колкото родителите им, не означава, че към тях трябва да се подхожда различно. Следим тенденциите в света на модата за възрастни и ги пренасяме в детските обувки. Детето може и трябва да избира и облича това, което му харесва. Защото най-сетне децата са просто малки възрастни.

 

weestep

От есента на 2019 година нашата компания стана изключителен представител на бранда Weestep в Европа. Нашият онлайн магазин на едро е монобрандов B2B портал, където можете да изберете и закупите на едро всички необходими категории детски обувки от бранд Weestep.

 

Използването на естествени материали, усъвършенствана WE-TEX технология , съчетана с европейски контрол на качеството прави Weestep една от най-добрите марки детски обувки.

 

Всичко това се дължи на факта, че обувките се произвеждат в една от най-големите фабрики в Китай, която има десетилетия опит в проектирането и производството на качествени детски обувки. На сметката на компанията има хиляди успешни модели, десетки популярни европейски марки и милиони чифтове детски обувки.

 

Нашите обувки са проектирани за хиляди километри детски пробег. 80% от моделите в гамата са изработени от кожа, като всички имат 100% кожена стелка и супинатор. През 2020 година в Полша бяхме наградени с диплома „Детски бранд на годината“. Вече сме продали пет милиона чифта по целия свят и един милион в Европа. В същото време съотношението качество и цена е едно от най-добрите на пазара.

 

Брандът Weestep е лидер в продажбите в Америка, Канада, Казахстан, Украйна и в популярните световни онлайн магазини ebay.com amazon.com и сега Weestep е в Европа, където за първи път беше представена есенната колекция детски обувки от Weestep, на изложбата в Полша, POLSHOES (дните на обувките) 14/11/2019.

 

Детски обувки от Weestep във вашия магазин е изгодно сътрудничество както за утвърдени предприемачи, така и за начинаещи. Наличието на обувки от Weestep в магазина гарантира растеж на редовни, благодарни клиенти и в резултат на това значително увеличение на печалбите.

 

За удобство нашият каталог съдържа информация за всеки чифт обувки: подробна снимка от различни ъгли, информация за размера (размерна гама/количество).

weestep

 

Защо да изберете нас:

  • Ние сме изключителен дистрибутор на бранда Weestep в Европа.
  • Предоставяме винаги актуална информация за наличността на обувки.
  • Имаме най-добрата комбинация от цена и качество.
  • Нашият онлайн магазин приема поръчки 24/7/365.
  • Консултация, съдействие при избор на асортимент и оформяне на поръчка се извършват в работно време.
  • Редовни промоции и сезонни отстъпки.

Сътрудничество с нас — работите с опитни служители на нашата компания, които ясно познават своя работа. Нашият щат включва само опитен персонал на всички етапи на работа: мениджърите са компетентни и учтиви, опаковчиците са внимателни и отговорни, хамалите са спретнати и точни.

 

Гамата на детски обувки в каталога на бранда Weestep непрекъснато се актуализира и увеличава. Бъдете първите, които научават за всички новини и промоции — абонирайте се за нашите актуализации и бюлетини.

 

Станете част от нашия екип. Нека растем заедно!

Weestep. Be bigger!

 

Нашата фабрика!

weestep

 

Европейският офис на бранда Weestep се намира в:

Полша. 

ul. Karczunkowska 42
02-871 Warszawa

+48728888569 (Viber, WhatsApp)

sale@weestep.pl

weestep.pl

weestep.eu

facebook

instagram

youtube

 

weestep

 

СТАНЕТЕ ПАРТНЬОР НА WEESTEP

Искате ли да сте част от екипа на Weestep?

Искате ли да станете официален дилър или искате да отворите фирмен магазин Weestep?

Попълнете проста форма и ние ще се свържем с вас, за да се получи необходимата информация

1. Общи разпоредби

Настоящата Политика за обработване на лични данни е изготвена в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни на ЕС ОРЗД и определя процедурата за обработване на лични данни, мерките за гарантиране сигурността на личните данни, предприети от дружеството Вестеп. з. о. (наричан по-долу оператора), със седалище на адрес: ул. Волка Косовска Наджечна 16, Хала 1, Лок. С026. 05-552 Яблоново. Полша

1.1. Операторът определя като своя най-важна цел и условие за осъществяване на дейността си спазването на човешките права и свободи при обработването на личните им данни, включително защитата на правото на неприкосновеност на личния живот, лични и семейни тайни.

1.2. Тази политика на оператора по отношение на обработката на лични данни (наричана по-долу политиката) се отнася за цялата информация, която операторът може да получи за посетителите на уебсайта. weestep.pl (наричан по-долу потребител).

Ето защо, преди да предоставите личните си данни, моля, прочетете следната информация, за да обясните защо събираме вашите данни, как ги използваме и какви са вашите права. Бъдете внимателни: ако сте непълнолетен, трябва да помолите родителите си да потвърдят регистрацията.

 

2. Операторът може да обработва следните лични данни на Потребителя

2.1. Фамилия, име, бащино име;

2.2. Имейл адрес;

2.3. Телефонни номера;

2.4. Също така Сайтът събира и обработва анонимни данни за посетителите, използващи услуги за интернет статистика (Гугъл Аналитикс, Яндекс Метрика и др.).

2.5. Горепосочените данни, наричани по-долу политиката, са обединени от общото понятие за лични данни.

 

3. Цели на обработката на лични данни

3.1. Целта на обработката на личните данни на Потребителя е информиране на потребителя чрез изпращане на имейли; предоставяне на достъп на Потребителя до услуги, информация и/или материали, съдържащи се в уебсайта.

3.2. Също така, операторът има право да изпраща на Потребителя известия за нови продукти и услуги, специални оферти и различни събития. Потребителят винаги може да откаже да получава информационни съобщения, като кликне върху съответната фраза в края на всяко писмо от оператора.

3.3. Анонимизираните данни на потребителите, събрани чрез услугите на интернет статистиката, се използват за събиране на информация за действията на потребителите на сайта, подобряване на качеството на сайта и неговото съдържание.

 

4. Правно основание за обработването на лични данни

Операторът обработва личните данни на потребителя само ако те са попълнени и/или изпратени от потребителя самостоятелно чрез специални формуляри, разположени на уебсайта. weestep.pl С попълването на съответните формуляри и/или изпращането на личните си данни на оператора, потребителят се съгласява с настоящата Политика.

 

5. Процедура за събиране, съхранение, прехвърляне и други видове обработване на лични данни

Сигурността на личните данни, обработвани от оператора, се осигурява чрез прилагане на правни, организационни и технически мерки, необходими за пълно спазване на изискванията на действащото законодателство в областта на защитата на личните данни.

5.1. Операторът гарантира безопасността на личните данни и предприема всички възможни мерки за изключване на достъпа до лични данни на неупълномощени лица.

5.2. Личните данни на потребителя никога, при никакви обстоятелства, няма да бъдат прехвърляни на трети лица, освен в случаите, свързани с прилагането на действащото законодателство.

5.3. В случай на неточности в личните данни, Потребителят може да ги актуализира самостоятелно, като изпрати уведомление до оператора на имейл адреса на оператора. sale@weestep.pl маркирано "актуализиране на личните данни".

5.4. Срокът за обработка на лични данни е неограничен. Потребителят може по всяко време да оттегли съгласието си за обработка на лични данни, като изпрати уведомление до оператора по електронна поща на имейл адреса на оператора. sale@weestep.pl "оттегляне на съгласие за обработване на лични данни".

 

6. Заключителни Разпоредби

6.1. Потребителят може да получи разяснения по въпроси от интерес, свързани с обработката на личните му данни, като се свърже с оператора по електронна поща. sale@weestep.pl.

6.2. Този документ ще отразява всички промени в политиката за обработка на лични данни от страна на оператора. Тази политика е валидна за неопределено време, докато не бъде заменена с нова версия.

* Задължителни полета