Детски обувки на едро Опаковка за обувки
weestep
0
Любими
Комплекти: 0
Обща: 0.00 €
Флаг

Изберете език

Детски обувки на едро
Детски обувки на едро

Опаковка за обувки

weestepОпаковката често е последното нещо, за което производителите мислят, въпреки че това е не по-малко важно от дизайна на самите обувки. Опаковката създава положително или отрицателно впечатление от покупката, запазва продукта непокътнат.

 

Обувките от Weestep, независимо от типа и модела, се произвеждат в индивидуални кутии с лого и кратка информация за съдържанието.

 

Трябва също да се отбележи, че за опаковки се използва картон, който е направен от рециклирани материали, може да се рециклира и използва повторно, което е много важно в наше време.

 

Но опаковката на обувките не е само картонена кутия, има и детайли, като например вътрешна вложка с лого. Въпреки че не е много обемист, той върши добре работата си. Всяка обувка има особености във външния вид, различни декоративни елементи, изработени от различни материали. В случая на нашата опаковка вътрешната вложка ще предотврати триенето, а индивидуална, доста плътна кутия ще предпази от натиск отвън.

 

В допълнение към защитните функции, всяка кутия с обувки от Weestep има информативен компонент, който е необходим както за продавача, така и за купувача. На етикета е изписан размер, артикулен номер, баркод, цвят на обувката, има черно бял чертеж на модела. След закупуване на едро на детски обувки от Weestep и разпространението им в търговските обекти, стотици еднакви кутии се озовават в склада. Но е достатъчно да поставите кутиите, така че информацията да се вижда, веднага става ясно къде и какъв модел.

 

Успехът се състои от малки неща, така че всичко е внимателно обмислено в нашата компания, включително опаковката, и най-важното е, че това не се отразява на цената на самия продукт. Детските обувки от Weestep са перфектната комбинация от цена и качество, поради което обувките о този бранд бързо стават популярни.

Нашият онлайн магазин на едро на бранда Weestep предлага най-новите модели от настоящия сезон на цени на производителя. Всички модели, представени в каталога, са налични за поръчка и, разбира се, всеки чифт ще бъде сигурно опакован в индивидуална кутия.

Качеството и цената ще ви зарадват, ние го гарантираме!