Детски обувки на едро Шоурум на Weestep в Польша
weestep
0
Любими
Комплекти: 0
Обща: 0.00 €
Флаг

Изберете език

Детски обувки на едро
Детски обувки на едро

Шоурум на Weestep в Польша

 

weestep

 

Най-големите търговски компании имат офиси, шоуруми и магазини в най-големия търговски център в Централна и Източна Европа Wolka Kosowska. Ето защо, без да обмисляме други възможности, нашата компания се намира тук. Нашият шоурум, където можете да се запознаете с асортимента, да изберете това, от което се нуждаете и да направите поръчка на едро за детски обувки от Weestep, е отворен за посетители всеки ден без неделя.

 

Нашите стелажи съдържат 1000 модела детски обувки от различни сезони и размери, но те имат три общи черти — високо качество, стилен дизайн, достъпна цена. Нашите мениджъри винаги присъстват на място, които ще отговорят на всички ваши въпроси, ще помогнат и подскажат, ще направят поръчка. Стоката може да бъде взета от склада или договорена доставка.

 

В очакване на сезона можете да направите предварителна поръчка за детски обувки. В нашия шоурум ще ви покажем образци на детски обувки, които все още не са налични, за да се подготвите предварително за сезона и да поръчате най-популярните модели пред конкуренцията. Повече от половината от колекцията детски обувки от Weestep е разпродадена на път за нашия склад. Нашите клиенти се информират редовно за актуални промоции и отстъпки, допълнителни бонуси могат да бъдат предоставени и индивидуално.

 

Каним собственици на магазини за детски и младежки обувки за надеждно, изгодно и удобно сътрудничество. Посетете нашия магазин за детски обувки от Weestep на промишлената борса Wolka Kosowska и със сигурност ще станете наш клиент.

 

Нашият складов магазин се намира на адрес:

Полша.

ул. Karczunkowska 42
02-871 Варшава

Работно време: от 8:00 до 20:00

Почивен ден - неделя.

 

обувки за деца