Детски обувки на едро Предимства на детски обувки на едро / кожени обувки за деца / склад на едро във Варшава
weestep
0
Любими
Комплекти: 0
Обща: 0.00 €
Флаг

Изберете език

Детски обувки на едро
Детски обувки на едро

Нашето предимство

 НИЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ САМО С ДЕТСКИ ОБУВКИ

 

 

Децата са голяма работа! От 20 години се занимаваме само с детски обувки, знаем много по-добре от другите от какво имат нужда децата. Изработваме обувки за деца като за възрастни. САМО ПО-ДОБРЕ! 80% в обувки от Weestep са естествена кожа.

 

WEESTEP BE BIGGER 

Регистрацията на бранда в САЩ е родното място на свободата, отговорността и себереализацията. Ние гледаме на модата за възрастни и използваме тенденциите в нашите дизайни. Дайте на детето си усещане за уникалност и стойност. Ние помагаме на родителите да възпитат личността.

 

ГАМА И ТЕНДЕНЦИИ

Постоянно следим най-новите детски обувки на пазара, проследяваме модата за възрастни, тенденциите и иновациите! Всеки сезон обновяваме колекциите със 100%, нашата гама винаги включва повече от 1000 модерни нови артикула!

 

ЦЕНА ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ И ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Ние сме официален дистрибутор на бранда Weestep за Европа! Ние не смятаме, че детските обувки издържат само три месеца, затова качеството е наш основен приоритет. Всеки се измерва с издръжливостта на обувките, а ние с пробега.

 

ЕКОЛОГИЧНА И СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

При производството на обувките от Weestep суровините преминават през строг подбор и тестване за екологичност. За опаковката е използван картон, който може да се рециклира и използва повторно.

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА И ОБСЛУЖВАНЕ

Изпращане от склада до 24 часа след получаване на потвърждението за плащане. Нямаме минимална сума за поръчка. Връщане на брак за наша сметка. Нашият екип винаги ще ви консултира и ще ви помогне да изберете най-добрата колекция за вашия магазин.

 

Нашите деца носят нашите обувки — това е най-добрата гаранция за качество

 

weestep