Детски обувки на едро Weestep в Европа
weestep
0
Любими
Комплекти: 0
Обща: 0.00 €
Флаг

Изберете език

Детски обувки на едро
Детски обувки на едро

Weestep в Европа

Брандът Weestep е основан през 2010 година и се е доказал на американския пазар с обувки за първи стъпки.

Беше незабавен успех: обувките от Weestep бяха смятани за иновативни и ценени заради качествените си материали, усъвършенствани производствени техники и внимателно изработени и балансирани форми, за да поддържа малките крачета здрави, докато растат.

Само за няколко години Weestep се превърна в лидер на вътрешния пазар, като стабилно укрепва позицията си. В същото време започва да навлиза на най-важните външни пазари.

weestep

 

Брандът Weestep винаги е обръщала специално внимание на най-взискателния потребител: децата. Децата растат, променят се, гледат със страст в бъдещето.

 

Детските обувки от Weestep ще ви изненадат с качеството си и ще задоволят всеки капризен клиент, тъй като разнообразието от модели, висококачественият подход към детайлите и дреболиите, дългогодишният опит в производството на детски обувки направиха бранда Weestep известен и разпознаваем за всички по света.

 

Повечето купувачи обръщат внимание на материала на горната част на обувката, предимно кожа. Имаме два направления на обувки: естествена кожа — модерна и висококачествена, ще прослужи дълго време, както и еко кожа — екологичен високотехнологичен материал, който е в голямо търсене и интерес от страна на купувача.

 

Сред детските обувки от бранда Weestep си струва да спрете на комбинираните модели. Комбинацията включва: носът и петата са от естествена кожа или набук, като централната част на обувката може да бъде от еко кожа, велур или текстил. Понякога има модели, чиято горна част е изработена от три или повече материала.

 

Материалът на подплатата е здрава естествена кожа или материал на текстилна основа. За да издържат по-дълго летните обувки от Weestep за вътрешния материал се използва естествена и издръжлива кожа. Такива обувки могат да бъдат идеално носени от дете в началото на есента, когато все още е топло след горещо лято или в края на пролетта, когато всичко се затопля. Но нашите експерти не препоръчват да го носите, когато е хладно, мъгливо и кишаво, защото можете да съсипете обувките.

За този повод брандът Weestep предлага обувки с вътрешен материал на текстилна основа. Той е топъл, мек и идеален за дете.

 

Разнообразието от обувки от Weestep показва гамата от маратонки. Предлагаме както маратонки с велкро, така и с връзки. Изберете точно вие, въз основа на желанията на вашите клиенти. Малките деца и деца в предучилищна възраст обичат да се обличат сами, което означава, че е по-добре да предложите маратонки с еластична лента или велкро, тогава те сами ще могат да овладеят тази проста технология.

 

За по-големи деца се препоръчват най-популярните на нашия уебсайт комбинирани модели маратонки с връзки и цип, самото дете ще може да избере как му е по-удобно да се обува. Тези обувки са подходящи както за младежи, така и за възрастни. Цветът на маратонките може да бъде както класически, така и с изображение на цветя, животни, анимационни герои.

 

Онлайн магазинът предлага широка гама от обувки от Weestep за всички сезони.

Можете да поръчате детски обувки на едро, без да напускате дома си, а куриерската служба ще достави стоката до вратата на вашия магазин или склад.

 

Желаем ви приятно и изгодно пазаруване на нашия уебсайт.

 

Нека вашите малки клиенти носят нашите обувки с удоволствие през цялата година!

 weestep